En uppdatering på laget

2009/01/28

Hej alla.
Ok sahar ligger det till just nu:
Andreas Lofgren, var man pa Trafik och Fritidsforvaltningen, visade ideskissen for lansstyrelsen och fick lite backning. Det man inte gillade var att vi gjorde intrang pa slanterna runtomkring ytan, da dessa ar av historiskt intresse. Naval. Vi har nu borjat skissa pa en ny layout da storleken pa tomten forandrats. Jag hoppas kunna ladda upp nya ideer efter helgen. Efter detta vore det bra med kommentarer, som jag kan ta med i nasta steg av arbetet!

ok aterkommer med mer material!

Kommentarer

 • Andreas
  2009/01/28 - 10:50

  Hej!
  För att skriva nånting och markera närvaro kan jag lägga till lite info angående Länstyrelsens ”tyckande”.
  Det visade sig, tydligen, att slänterna var väldigt intressanta och de skulle förmodligen krävas arkeologisk utredning/utgrävning i miljonklassen för att kunna använda dem, och som vi alla vet har vi inte riktigt den projektbudgeten.
  Den platta ytan är tydligen också ganska intressant, bitvis, fördelen där är att det är schaktat tidigare så ev. ”arkeologi” ligger inte lika djupt och inte lika omfattande och således borde inte bli lika dyr!

  /Andreas


 • stefanhelin
  2009/01/28 - 12:00

  Hello! Synd att vi inte fick jobba med slänterna, hade varit coolt.. Men man kan ju inte få allt man önskar sig.. ser fram emot den nya skissen.

  /stefan


 • walle
  2009/01/28 - 11:58

  hej. finns det utrymme att använda sig av yta övanför slänterna? ex kring vändplanen?


 • Andreas
  2009/01/28 - 13:32

  Hej!
  Walle, vet inte riktigt vart du menar, men är väl av åsikten att vi bör fokusera på plana ytan.

  Stefan, visst är det tråkigt med slänterna, det hade förenklat att få en bra ”topografi” på parken, men vi får hoppas att våran arkitekt lyckas komma fram med en bra utformning – gnugga geniknölarna Johan!!!

  /Andreas