Förlåt…

2010/05/24

…för att det varit så tyst så länge (februari!).
Men nu är alltså alla hinder undanröjda, allt som ska göras är att sätta spaden i marken. När det första spadtaget tas har jag inte hört något bestämt datum om, men då ska det i alla fall firas!

Det hålls på med att sätta ihop en ny lite bättre hemsida också. Den ska vara klart inom kort och när grävmaskinerna och betongen flödar för fullt kommer det såklart uppdateras frekvent.

Kalle länkade till en artikel från Dalademokraten
tidigare, den kan ni läsa.

Sen kan jag avsluta med att tipsa om att det blir skate och BBQ utanför Curb nu på onsdag (26/5). Jag låter facebookeventet tala fritt.

Kommentarer

 • Simon Magnusson
  2010/05/24 - 22:01

  Skönt å höra nått från er ! Hoppas man får ett exakt datum bygget börjar å när det ska stå klart !


 • admin
  2010/05/24 - 19:57

  Japp, det ska vi vara snabba med att meddela!


 • emma-noora
  2010/05/24 - 12:08

  hoppas ni kommer peppa massa tjejer till skate i parken farmöver! i umeå har ”tjejtider” i skatehallen lett till att grymt många tjejer börjat m skate!
  ni känner säkert också till you skate girl campen, och crossing boarders turnén?
  i sommar även i canada o sverige! kolla in på FB:

  http://www.facebook.com/pages/Crossing-Boarders-Tour/114485298589257?v=wall#!/pages/Crossing-Boarders-Tour/114485298589257?v=info

  anlita ida östensson i framtiden! kommunen går säkert m på det.

  lycka till!


 • Arturo Espinoza
  2010/05/24 - 9:11

  Yo pense que Falun era la mecca de los deportes en Suecia , para eso Falun Kommun tiene que probarlo , no solo dandole millones de koronas a los que brincan en lugnet , tambien hay una cultura importante y mundialmente reconocida como el skate
  board,snowboard,surfing y todo lo referente a una tabla en movimiento , Se que la politica y la practica no se llevan bien pero en si es claro que Que Falun no quiere abrir esta puerta a esta cultura y eso es descriminacion,por lo tanto exigimos como ciudadanos que pagamos nuestro ( skatt) que nuestro dinero sea usado para nuestros beneficios mas no para los beneficios de los intereses politicos .
  (traducir a sueco porfavor )


 • admin
  2010/05/24 - 18:49

  Fritt översatt av Google translate:

  ”Jag trodde att Falun var mecka för sport i Sverige, för att Falun Kommun måste prova det, inte bara ge miljontals kronor till de som hoppar i Lugnet finns det också ett viktigt kulturellt och globalt erkänd som skateboard, snowboard, surfing och allt som har med ett rörligt bord (bräda), är att politik och praxis inte kommer överens men om det står klart att Falun inte skulle öppna dörren för denna kultur och det är diskriminerande Vi kräver därför som medborgare och skattebetalare att våra pengar används, för oss, men inte för fördelarna med politiska intressen.”


Kommentera