Uppskjutet igen

2010/06/09

Ja, det är tyvärr sant att bygget av parken är uppskjutet ytterligare. Jag pratade med Trafik- och fritidsförvaltningen för ett par dagar sedan och fick då beskedet att projektering och upphandling av bygget ännu inte är färdigt. Dessutom saknas det pengar till driften. Och tja, vad ska man säga, det här börjar väl mer och mer likna bygget på Hallandsåsen, tyvärr.

Falu kuriren kom med nyheten idag, där Helen Lott på ToF avslutar i artikeln med ”vi ska vara startberedda på relativt kort tid”.

Det jag fick höra när jag pratade med ToF tidigare, det var dock inte Helen Lott jag pratade med, var att tiden för upphandlingen går ut i december.

Falu kuriren har lagt upp artikeln på sin hemsida och där har det droppat in rätt många upprörda kommentarer, vi är såklart glada över att så många bryr sig. Samtidigt tråkigt att behöva komma med den här nyheten. Ni får låta chapagnen ligga på kylning ett tag till, om ni nu inte tar studenten eller har något annat kul att fira. Grattis i så fall.

Vi hörs snart igen.

Kommentarer

 • Andreas
  2010/06/09 - 13:01

  December??? Det är ju helt sinnessjukt. När kommuner och landsting handlar upp exempelvis ombyggnader eller nybyggnader av skolor och sjukhus etc., brukar det finnas MAX 3 månaders (längsta jag varit med om) tid att lämna anbud. Vanligtvis ska man vara glad om man har 1 månad på sig…


 • admin
  2010/06/09 - 13:02

  Länk till artikeln i falukuriren: http://www.dt.se/nyheter/falun/article669576.ece


 • Red
  2010/06/09 - 8:29

  Mycket tråkigt att höra. Kommunen tar ”studenten” med betyget IG – .Det är ju inte allt för ovanligt med riktigt usel kompetens och beslutsångest inom offentlig verksamhet.


Kommentera