Från mötet i lördags

2010/09/09

Hej igen och tack till alla som kom på mötet!
Det blev ett litet improviserat sådant bakom elsborgskyrkan eftersom ljudnivån vid Arenan var litet för hög. Simon och Krille klargjorde lite om vad som stod rätt och fel till i processen och om att den tänkta bowl-delen kommer strykas då det inte finns tillräckligt mycket pengar i nuläget.

Var pengarna som gått till projektet hittills tagit vägen pratades det också lite om (förbereda upphandlingar, projektering osv). Vi kan i alla fall räkna med att det tillsätts runt 3,6 miljoner kronor till själva byggandet av parken. Det är byggföretaget Ramböll som har fått uppdraget att bygga parken.

Vad vi nu ska göra, när kommunen är tillbaka efter sommaruppehållet, är att i varje steg se till att processen drivs vidare och att det inte går för lång tid mellan beslut och verkställande.
Efter mötet kördes det tävling i Arenarampen i det fina vädret med mycket publik i samband med Granny goes street.

Kom också ihåg att betala medlemsavgiften! Det är inte svårare än att printa in 100 kronor till
plusgironumret 21 97 31-7. Ägare för kontot är Falu Skate och snowboardklubb. Lämna ett meddelande för betalningen (max 70 tecken). Förnamn, Efternamn, födelsedatum/år email och/eller telefonnummer.
Det går skitfort och är det bästa eller i alla fall det enklaste sättet att visa att du stödjer FSOSK!

Mer info kommer senare idag

Kommentarer

 • Simon Magnusson
  2010/09/09 - 14:41

  Vad innebär det att va med i FSOSK ?


 • Johan L
  2010/09/09 - 7:42

  Släng upp detaljritningarna!
  Även om de senaste inte finns så släng upp de t som går att skåda.


 • erik
  2010/09/09 - 20:28

  Att vara medlem i FSOSK har främst varit viktigt för att visa kommunen att det finns (många) som skejtar. När man är organiserad som förening ger det lite fördelar om man t ex vill ha en skatepark.. Sen är det ju skitcoolt också :) Ska lägga upp de där detaljritningar också johan.


Kommentera