Allt du behöver veta före och efter att ha köpt en Smart TV

Smarta TV-apparater är inte något nytt och i själva verket har de redan varit en av de fashionabla enheterna i många år. I grund och botten talar vi om TV-apparater som är anslutna till Internet med speciella funktioner som möjligheten att köra applikationer och för att kunna se på Popcorn Time, surfa på nätet eller få tillgång till olika plattformar. Smarta TV-apparater har erövrat samhället och i den här artikeln berättar vi allt om dem, vad de är för, en köpguide, en annan för att få ut det mesta av dem och till och med hur man gör en gammal TV till Smart TV.

TV-apparater har utvecklats mycket på kort tid, nästan parallellt med mobiler. Faktum är att de delar anslutna applikationer och tjänster, allt beroende på varandra i ett ekosystem av sammankopplade enheter. De smarta TV-apparaterna från det första decenniet av år 2000 och de första åren av det andra decenniet har inget att göra med de modeller som säljs just nu.

Innehållsförteckning

Vad är Smart TV? Vad är de för Tillverkare och operativsystem Konvertera TV till Smart TV Smart TV Köpguide Hur du dra nytta av din nya TV Intressanta modeller kvalitet / pris förhållande.